Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U petak u Stocu tradicionalna “Vidoška pjesnička noć”

U petak u Stocu tradicionalna “Vidoška pjesnička noć”

by | 10. lipnja 2024. 11:19 | Aktualno, Najava događaja, Vijesti

U okviru Stolačkog proljeća 2024. u petak 14. lipnja s početkom u 20:00 sati održat će se  tradicionalna Vidoška pjesnička noć. Ovaj događaj održat će se u biskupijskom centru Sarsenterum u Stocu.

Sudjeluju: Domagoj Vidović, Marina Kljajo – Radić, Grgo Mikulić, Srećko Marijanović, Jasenka Požega – Sremac, Ivo Raguž, Mario Knežević – Mkei, Božo Begušić i Viktorija Bukovac.

Voditeljica programa je Tina Laco, a događaj će glazbenim izvedbama uljepšati glazbena skupina „Vidoštačka kraljica“.

„Uživat ćemo i ove godine u stihovima naših pjesnika i saznati ovogodišnjeg dobitnika nagrade Hrvatski stećak, rad ak. kipara Stjepana Skoke. Nagrada je to koju Ogranak Matice svake godine dodjeljuje zaslužniku za osobit prinos hrvatskoj književnosti po prosudbi Povjerenstva Matice hrvatske“, poručuju organizatori.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...