Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U petak u Čapljini manifestacija “Dani kruha – hvala ti zemljo za plodove tvoje”

U petak u Čapljini manifestacija “Dani kruha – hvala ti zemljo za plodove tvoje”

by | 17. listopada 2023. 17:32 | Aktualno, Vijesti

Gradska manifestacija Dani kruha – “hvala ti zemljo za plodove tvoje” Čapljina 2023. održat će se u petak  20. listopada 2023. god.  s početkom u 10:00 sati na Trgu kralja Tomislava.

Organizator ove manifestacije, koja okuplja više tisuća posjetitelja je Služba društvenih djelatnosti grada Čapljine.

U manifestaciji sudjeluju: Osnovna škola Vladimira Pavlovića Čapljina, Osnovna škola „Lipanjske zore“ Višići, Srednja škola Čapljina, Dječji vrtić Čapljina, HU „Cvijet“ Čapljina, Caritasova radionica „Betlehem“ Čapljina, Dom za stare i iznemogle osobe Domanovići, Udruga “Mali istraživači”.

U obilježavanju manifestacije uključuju se i: HKUD “Zora” Struge-Gorica, HKUD “Višići”, vinari, pčelari, pekari, mali poduzetnici i obrtnici s područja grada Čapljine, te ostali proizdvođači domaćih proizvoda.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...