Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U petak i subotu u Mostaru festival craft piva

U petak i subotu u Mostaru festival craft piva

by | 21. rujna 2017. 13:38 | Vijesti

U petak i subotu, 22. i 23. rujna, u OKC-u Abrašević održat će se treći po redu Festivala craft piva pod motom “Ima i može”.
Festival craft piva okupit će sve ljubitelje craft piva, male proizvođače, kućne pivare i sve ostale radoznalce iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.
Craft Festival nudi poseban doživljaj cjelodnevnog uživanja u degustiranju piva i prigodnom sadržaju.
Oba dana održavanja Festival otvara vrata u 16 sati, a zatvara u ponoć. Nagradne igre, ocjenjivanje najboljeg štanda, posebni štandovi za hranu i kavu, te glazbeni program s početkom u 19 dio su sadržaja ovogodišnjeg Festivala, najavili su organizatori.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...