Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Zbog vremenskih uvjeta Kolona sjećanja za žrtve Vukovara održat će se u četvrtak

Zbog vremenskih uvjeta Kolona sjećanja za žrtve Vukovara održat će se u četvrtak

by | 15. studenoga 2023. 9:56 | Aktualno, Vijesti

Nakon sastanka organizacijskog odbora dogovoreno je da se Kolona sjećanja za žrtve Vukovar umjesto u petak održi u četvrtak 16.11.2023.

Kolona sjećanja organizirat će se od Trga kralja Tomislava, Ulicama: braće Radića, Ante Starčevića , Mate Bobana do Trga hrvatske slobode.

Organizacijski odbor  poziva sve građane da na dostojanstven način, paljenjem lampiona i molitvom, odaju počast svim vukovarskim žrtvama.

Grad Čapljina – Gradonačelnik, kao pokrovitelj će osigurati lampione za sve učenike i građane, koji se mogu do 16:00 sati, preuzeti na Trgu kralja Tomislava.

U Koloni sjećanja će sudjelovati:

Dječji vrtić Čapljina;
učenici O.Š. Vladimira Pavlovića u Čapljini;
učenici O.Š. „Lipanjske zore“ Višići;
učenici Srednje škole Čapljina;
učitelji, roditelji i građani našeg grada.

Na Trgu hrvatske slobode povodom odavanja pijeteta svim poginulim hrvatskim žrtvama II. svjetskog rata, Domovinskog rata te poraća, a posebice sjećanja na sve poginule branitelje i civile Grada heroja svih Hrvata – nikad zaboravljenog Vukovara, održat će se prigodan program navedenih sudionika.

Foto: Grad Čapljina

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...