Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljini otvorena Galerija Renesansa

U Čapljini otvorena Galerija Renesansa

by | 10. prosinca 2018. 15:58 | Vijesti

U nedjelju je u Čapljini otvorena Galerija Renesansa. Riječ je o projektu čapljinskih umjetnika Bipke Sesar i Vlatka Boškovića.
Otvaranje galerije glazbenim nastupom uveličali su Pero Križanović i Ivana Buntić, koja je svečanost uveličala nastupom na flauti. Program je vodila Slađana Subotić Damjanović, s obzirom da je na otvaranju galerije bilo puno umjetnika, na prigodan način svoj obol “Renesansnoj večeri u Čapljini” dali su i broji drugi umjenici.
Galerija Renesansa, odnosno umjetnička djela iz galerije, bit će dostupna svim ljubiteljima umjetnosti u jutarnjim i večernjim satima, u ulici Gojka Šuška u Pelinama.

{gallery}2018/galerija_renesansa{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...