Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljini u tijeku kamp za mlade odbojkašice

U Čapljini u tijeku kamp za mlade odbojkašice

by | 2. srpnja 2019. 16:11 | Vijesti

U organizaciji Hrvatskog odbojkaškog kluba Čapljina, a uz podršku Akademskog odbojkaškog kluba Mladost iz Zagreba, u Čapljini je u utorak, s radom započeo kamp za mlade odbojkašice. Kamp će trajati do subote ujutro, a dnevno se održavaju po tri treninga. S mladim odbojkašicama rade prof. Goran Nešić, izbornik ženske odbojkaške reprezentacije BiH, Almir Aganović, pomoćni trener muške odbojkaške reprezentacije BiH, zatim dvojica trenera Mladosti – Saša Ivanišević i Darko Nojić, aktualni hrvatski reprezentativac Danijel Galić, te treneri klubova s područja Hercegovine. Govoreći o radu kampa Miloš Jelčić, predsjednik OK Čapljina i OS Federacije BiH, kaže:

Ovo je treći kamp po redu, a mogu reći da ga je ove godine bilo najlakše organizirati, jer su sami klubovi iz regije, raspitujući se za termine, inicirali njegovo održavanje. Uz veliku podršku AOK Mladost organizirali smo kamp čiji su voditelji poznati odbojkaški stručnjaci i igrači, predvođeni prof. Goranom Nešićem, izbornikom ženske odbojkaške vrste BiH. Zatim tu su treneri iz regije – Ljubuškog, Mostara, Blata, Širokog Brijega i naravno Čapljine, u stvari treneri ekipa čije mlade igračice i sudjeluju u radu kampa. Dakle, odbojkašice su s područja Hercegovine”, ističe predsjednik Jelčić, te podcrtava.

U radu kampa sudjeluje i po par djevojaka iz Splita i Dubrovnika. Interes za sudjelovanje je bio veći, ali poznato je da Čapljina u ovom trenutku nema većih smještajnih kapaciteta, pa nije bilo moguće organizirati prihvat za klubove sa šireg područja. Upravo zbog toga smo se usuglasili s AOK Mladost da kamp obuhvati mlade odbojkašice s prostora Hercegovine. Vidite i sami da je interes veliki, očekujem da će kamp dati poticaj za rad mladim odbojkašicama, a isto tako da će pružiti uvid u nove metode rada trenerima s našega područja”.

Kamp za mlade odbojkašice trajat će do subote ujutro, kada će uslijediti sumiranje urađenog, te razlaz do nadamo se četvrtog kampa za mlade odbojkašice, idućeg ljeta u Čapljini.

 

Tekst i foto: Dusan Musa

{gallery}2019/190702odbojka{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...