Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U okviru manifestacije “Dani sjećanja – Čapljina 2022.” i ove godine održava se zanimljiv program

U okviru manifestacije “Dani sjećanja – Čapljina 2022.” i ove godine održava se zanimljiv program

by | 2. veljače 2022. 15:15 | Vijesti

Manifestacija “Dani sjećanja” obilježava se u spomen na stradale Čapljince u Drugom svjetskom ratu i poraću. Više o ovogodišnjem programu poslušajte u emisiji u kojoj je sugovornik organizator ove manifestacije fra Mile Vlašić.
 
{mp3}danisjecanjamile{/mp3}
 
Ovogodišnji „DANI SJEĆANJA“ započet će u srijedu (2. 2.) s molitvenim programom u crkvi sv. Franje Asiškog u Čapljini u 17.00 sati uz sudjelovanje velikog župnog zbora sv. Franje, a nastavit će se na blagdan sv. Blaža (četvrtak, 3. 2.) obredom grličanja pod večernjom sv. Misom u 17.00 sati u crkvi sv. Franje Asiškog u Čapljini i nastupom klapa.
 
U sklopu „DANA SJEĆANJA“ bit će održani i koncerti klasične glazbe, glazbene radionice, izložbe i drugi prigodni sadržaji.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...