Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U okviru manifestacije “Dani sjećanja – Čapljina 2022.” i ove godine održava se zanimljiv program

U okviru manifestacije “Dani sjećanja – Čapljina 2022.” i ove godine održava se zanimljiv program

by | 2. veljače 2022. 15:15 | Vijesti

Manifestacija “Dani sjećanja” obilježava se u spomen na stradale Čapljince u Drugom svjetskom ratu i poraću. Više o ovogodišnjem programu poslušajte u emisiji u kojoj je sugovornik organizator ove manifestacije fra Mile Vlašić.
 
{mp3}danisjecanjamile{/mp3}
 
Ovogodišnji „DANI SJEĆANJA“ započet će u srijedu (2. 2.) s molitvenim programom u crkvi sv. Franje Asiškog u Čapljini u 17.00 sati uz sudjelovanje velikog župnog zbora sv. Franje, a nastavit će se na blagdan sv. Blaža (četvrtak, 3. 2.) obredom grličanja pod večernjom sv. Misom u 17.00 sati u crkvi sv. Franje Asiškog u Čapljini i nastupom klapa.
 
U sklopu „DANA SJEĆANJA“ bit će održani i koncerti klasične glazbe, glazbene radionice, izložbe i drugi prigodni sadržaji.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...