Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Lavovi protiv Radnika igraju utakmicu jeseni

Lavovi protiv Radnika igraju utakmicu jeseni

by | 30. studenoga 2018. 17:12 | Vijesti

   Premijerligaš GOŠK u nedjelju će protiv Radnika u Gabeli, igrati presudnu utakmicu za jesenski dojam. Naime, pobjeda bi Gabeljanima donijela relativno miran zimski san, dok ih svaki drugi rezultat dovodi u tešku poziciju. Uz ostalo pobjeda bi GOŠK dovela na samo bod zaostatka od Radnika, koji je odlično počeo ovaj dio sezone, a kasnije posustao, ali to ne smije zavarati, jer Bjeljinci imaju jaku ekipu.

Utakmica 19-og kola Premijer nogometne lige, GOŠK – Radnik, igrat će se dakle, u nedjelju s početkom u 13 sati.

   U nedjelju u 13 sati u Sarajevu će igrati Željezničar i Široki Brijeg. Tri utakmice igrat će se u subotu, u Tuzli, Sloboda – Mladost i u Ugljeviku, Zvijezda – Tuzla City, također od 13 sati, dok će od 16 sati u Sarajevu, igrati Sarajevo i Čelik. Utakmica u Mostaru, Zrinjski – Krupa već je odigrana, a pogotkom Markovića s 1:0, pobijedio je Zrinjski.

   Uoči devetnaestog kola GOŠK je 11-ti sa 17 bodova, vodi Sarajevo.

………………………………………..

   Stjecajem okolnosti odbojkašice Čapljine u 8-om kolu federalne Superlige bit će gosti na vlastitom parketu. Naime, zbog rekonstrukcije Športske dvorane u Livnu, ekipa livanjskog Troglava sve domaće utakmice u jesenskoj polusezoni, igra u gostima. Tako će biti i u subotu u Športskoj dvorani u Čapljini, kada će se sastati Troglav i Čapljina. Utakmica je najavljena za 17 sati.

…………………………………

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...