Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U nedjelju u Čeljevu “Večer folklora”

U nedjelju u Čeljevu “Večer folklora”

by | 9. lipnja 2023. 13:19 | Aktualno, Vijesti

Povodom proslave patrona župe, Presvetog Srca Isusova, u nedjelju, 11. lipnja u Čeljevu će biti održana “Večer folklora”.
Program počinje svetom misom u 19,30 h, nakon čega, u 20 h slijedi predstavljanje i izvedbe kulturno umjetničkih društava na platou župne crkve.

Prema planu, uz domaćina „Luke“ trebala bi nastupiti kulturno umjetnička društva „Bijelo Polje“ iz Mostara , „Stolac“ iz Stoca, „Višići“ iz Višića, „Lindžo“ iz Neuma, te gosti iz Hrvatske, Etno udruga „Petrovo Polje“ i dramska sekcija HKD-a „Napredak“ iz Knina. Večer folklora održava se u organizaciji HKUD „Luke“ Čapljina sa sjedištem u Višićima i župnika don Ive Šutala, a pod pokroviteljstvom Grada Čapljine i JP EP HZHB.
Moramo istaknuti i da društvo „Luke“ ovih dana ima mnogo gostovanja. Već u subotu, 10. lipnja,, dakle večer prije manifestacije koju organiziraju, nastupit će na proslavi u Višćima. U utorak 13. lipnja nastupaju u Bijelom Polju povodom početka trodnevnice i proslave blagdana Srca Isusova, 17. lipnja sudjeluju na smotri državnog folklora u Mostaru, a 22.6. na Ivanjskim krijesovima u Hutovu. To je samo za mjesec lipanj, a bit će još toga do kraja ove sezone. Želimo im puno dobre zabave na svim ovim događajima!

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...