Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U nedjelju u Čeljevu “Večer folklora”

U nedjelju u Čeljevu “Večer folklora”

by | 9. lipnja 2023. 13:19 | Aktualno, Vijesti

Povodom proslave patrona župe, Presvetog Srca Isusova, u nedjelju, 11. lipnja u Čeljevu će biti održana “Večer folklora”.
Program počinje svetom misom u 19,30 h, nakon čega, u 20 h slijedi predstavljanje i izvedbe kulturno umjetničkih društava na platou župne crkve.

Prema planu, uz domaćina „Luke“ trebala bi nastupiti kulturno umjetnička društva „Bijelo Polje“ iz Mostara , „Stolac“ iz Stoca, „Višići“ iz Višića, „Lindžo“ iz Neuma, te gosti iz Hrvatske, Etno udruga „Petrovo Polje“ i dramska sekcija HKD-a „Napredak“ iz Knina. Večer folklora održava se u organizaciji HKUD „Luke“ Čapljina sa sjedištem u Višićima i župnika don Ive Šutala, a pod pokroviteljstvom Grada Čapljine i JP EP HZHB.
Moramo istaknuti i da društvo „Luke“ ovih dana ima mnogo gostovanja. Već u subotu, 10. lipnja,, dakle večer prije manifestacije koju organiziraju, nastupit će na proslavi u Višćima. U utorak 13. lipnja nastupaju u Bijelom Polju povodom početka trodnevnice i proslave blagdana Srca Isusova, 17. lipnja sudjeluju na smotri državnog folklora u Mostaru, a 22.6. na Ivanjskim krijesovima u Hutovu. To je samo za mjesec lipanj, a bit će još toga do kraja ove sezone. Želimo im puno dobre zabave na svim ovim događajima!

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...