Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U nedjelju u Čapljini – borilački spektakl, 17. Noć gladijatora

U nedjelju u Čapljini – borilački spektakl, 17. Noć gladijatora

by | 24. ožujka 2018. 16:51 | Vijesti

U ringu šest Čapljinaca, a Nikola Matić brani internacionalnu titulu
Borilački spektakl – Noć gladijatora, u sportskom smislu obilježit će predblagdanski vikend u dolini Neretve.

Na programu je čak deset borbi u kojima će nastupiti šest domaćih boraca – Ivan Falak, Ivan Blažević, Rafael Pervan, Vide Prkačin, Petar Mrvalj i Nikola Matić. Iz Srbije stiže čak osam stalnih ili povremenih reprezentativaca te zemlje, a na čapljinskom ringu će se ogledati i borci iz Ljubuškog, Posušja, Livna i Splita.
„Borilački spektakl je sigurno zajamčen. Uz spremne domaće borce i Splićane, stižu nam prokušani borci iz Srbije u kick boxu druge zemlje u svijetu, iza Rusije. To je uostalom, provjerljiv i istinit podatak“, ističe dr. Dominik Lubina, predsjednik i trener KBK Sensei, te naglašava:
„Borci iz Srbije su prokušani i čvrsti, tako da će u mečevima kada su u pitanju ishodi, sve otvoreno. Naši članovi su maksimalno spremni, međutim za pobjede će se morati pošteno oznojiti. Iako smo se spremali mjesecima ne smatram da smo u tim mečevima favoriti, jer će po meni odlučivati, pristup, raspoloženje, borbenost. Naravno, priželjkujem da svi pobjede, ali vidjet ćemo što će biti u ringu.“
Na 17-om po redu borilačkom spektaklu u Čapljini, planirano je deset borbi, a redoslijed je sljedeći: Vide Prkačin (KBK Sensei – Čapljina) – Leon Vranješ (BK ljubuški), 3 x 1,5 minutu; Ivan Falak (KBK Sensei – Čapljina) – Karlo Kovač (KBK Dragovoljac, Livno), boks 3 x 3; Ivan Blažević (KBK Sensei – Čapljina) – Lazar Lazarević (Srbija), profi boks 4 x 3; Petar Mrvalj (KBK Sensei – Čapljina) – Predrag Stoiljković (Srbija), profi boks 4 x 3; Rafael Pervan (KBK Sensei – Čapljina) – Darko Stevanović (Srbija), profi boks 4 x 3; Toni Četipović (Pit bull – Split) – Miloš Janković (Srbija), K 1 do 91 kg, 3 x 2; Roko Doždor (Pit bull – Split) – Darko Bošković (Srbija) K 1, 3 x 2; Tin Patrlj (Posušje) – Miloš Lazić (Srbija) full contact, 86 kg, 3 x 2; Luka Žuljević (Pit bull – Split) – Dejan Dragović (Nevesinje), K 1, 86 kg, 3 x 2; Nikola Matić (KBK Sensei – Čapljina) – Srećko Janjić (Srbija), profi boks, 72,6 kg, 10 x 3 minute.
U šlageru večeri Čapljinac Nikola Matić će protiv Srećka Janjića iz Srbije, braniti titulu internacionalnog prvaka. Uoči ogleda protiv iskusnog Srbijanca, Matić kaže:
„Očekujem obranu naslova. Protivnika sam analizirao, ima peko 150 mečeva u amaterskom boksu i skoro 40 u profesionalnom, dobar je i iskusan borac. Ja sam se za ovaj meč intenzivno pripremao dva mjeseca, spreman sam i bez obzira na kvalitetu i iskustvo protivnika, očekujem pobjedu.“
Organizator borilačkog spektakla „Noć gladijatora“ u Čapljini je KBK Sensei, a pokrovitelj dr. Smiljan Vidić, načelnik općine Čapljina. Ulaz je 10 KM, a za djecu do 10 godina i dame 5 KM. Program će početi u 19 sati.

{gallery}2018/gladiatori_najava{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...