Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U nedjelju odgovor na pitanje tko je bolji: Đake ili Trojanci

U nedjelju odgovor na pitanje tko je bolji: Đake ili Trojanci

by | 17. kolovoza 2018. 16:53 | Vijesti

U nedjelju je veliko finale Lige mjesnih zajednica Čapljine, a sastati će se Gabela i Čapljina II. Riječ je o dvije moćne ekipe za koje će nastupiti niz bivših nogometaša Čapljine, GOŠK-a i Višića, pa čak i po koji aktivno.

Upravo zbog toga predstojeće finale smatra se jednim od najjačih ako ne i najjače do sada. Utakmica se dakle, igra u nedjelju, na Sportskom centru u Čapljini, a počet će u 22 sata.
Interesantna će biti i uvodna utakmica za treće mjesto, između poraženih polufinalista Čapljine I koja je jedno od ugodnijih iznenađenja i jakog Bobanova. Ta utakmica će početi u 20 sati. Pomalo u sjeni dva seniorska dvoboja je vrlo zanimljivo finale u konkurenciji kadeta, a sastati će se Svitava i iznenađenje polufinala, ekipa Višića. Finale u kadetskoj konkurenciji počet će u 21,15 minuta.
………………………………..
Kako se nije želio remetiti ritam međunarodnog ljetnog karnevala, finale Lige mjesnih zajednica Čapljine prebačeno je za nedjelju, 19-og kolovoza, pa pobjednik Gabela ili Čapljina II, neće imati vremena pripremiti se za Ligu Hercegovine. Naime, već u ponedjeljak, 20-og kolovoza, pobjednik će igrat utakmicu predkola Lige Hercegovine, protiv prvaka tomislagradske općine. Utakmica će početi u 20,30 sati.
Ukoliko predstavnik Čapljine preskoči prvu prepreku ponovo ga u utorak čeka nova utakmica, prvo kolo Lige Hercegovine, protiv prvaka čitlučke općine. Dakle, u tri dana moguće je da novi prvak čapljinske općine igra tri teške utakmice, što je previše bez obzira na snagu čapljinskih finalista, jer igrači imaju i obveze na poslu, pa će to sve skupa biti teško ukomponirati. Međutim, polazeći od narodne – na muci se poznaju junaci, nadati se da će novi prvak uspješno predstaviti Čapljinu u Ligi Hercegovine.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...