Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U nedjelju odgovor na pitanje tko je bolji: Đake ili Trojanci

U nedjelju odgovor na pitanje tko je bolji: Đake ili Trojanci

by | 17. kolovoza 2018. 16:53 | Vijesti

U nedjelju je veliko finale Lige mjesnih zajednica Čapljine, a sastati će se Gabela i Čapljina II. Riječ je o dvije moćne ekipe za koje će nastupiti niz bivših nogometaša Čapljine, GOŠK-a i Višića, pa čak i po koji aktivno.

Upravo zbog toga predstojeće finale smatra se jednim od najjačih ako ne i najjače do sada. Utakmica se dakle, igra u nedjelju, na Sportskom centru u Čapljini, a počet će u 22 sata.
Interesantna će biti i uvodna utakmica za treće mjesto, između poraženih polufinalista Čapljine I koja je jedno od ugodnijih iznenađenja i jakog Bobanova. Ta utakmica će početi u 20 sati. Pomalo u sjeni dva seniorska dvoboja je vrlo zanimljivo finale u konkurenciji kadeta, a sastati će se Svitava i iznenađenje polufinala, ekipa Višića. Finale u kadetskoj konkurenciji počet će u 21,15 minuta.
………………………………..
Kako se nije želio remetiti ritam međunarodnog ljetnog karnevala, finale Lige mjesnih zajednica Čapljine prebačeno je za nedjelju, 19-og kolovoza, pa pobjednik Gabela ili Čapljina II, neće imati vremena pripremiti se za Ligu Hercegovine. Naime, već u ponedjeljak, 20-og kolovoza, pobjednik će igrat utakmicu predkola Lige Hercegovine, protiv prvaka tomislagradske općine. Utakmica će početi u 20,30 sati.
Ukoliko predstavnik Čapljine preskoči prvu prepreku ponovo ga u utorak čeka nova utakmica, prvo kolo Lige Hercegovine, protiv prvaka čitlučke općine. Dakle, u tri dana moguće je da novi prvak čapljinske općine igra tri teške utakmice, što je previše bez obzira na snagu čapljinskih finalista, jer igrači imaju i obveze na poslu, pa će to sve skupa biti teško ukomponirati. Međutim, polazeći od narodne – na muci se poznaju junaci, nadati se da će novi prvak uspješno predstaviti Čapljinu u Ligi Hercegovine.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...