Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U nedjelju izložba fotografija u Galeriji “TAU”

U nedjelju izložba fotografija u Galeriji “TAU”

by | 2. prosinca 2023. 17:12 | Aktualno, Vijesti

U prostorijama Galerije “TAU” koja se nalazi u sklopu Centra za obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina održati će s eu nedjelju, 03. prosinca s početkom u 18 sati.

Riječ je o tečaju fotografije koji se održava pod organizacijom Centra za mlade Čapljina a projekt je u potpunosti financiran sredstvima Vijeća Mladih Federacije Bosne i Hercegovine kroz program G(a)rant mladih, što omogućava sudjelovanje na tečaju bez ikakvih troškova za polaznike.

Ovaj tečaj pruža jedinstvenu priliku svim mladima da razviju svoje vještine u području fotografije i istraže svijet kreativnog izražavanja kroz objektiv fotoaparata.

Stečena znanja svi polaznici će okruniti izložbom svojih fotografija u nedjelju u Galeriji “TAU”.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu posjetiti izložbu uz napomenu da je ulaz slobodan.

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...