Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U nedjelju boksački spektakl “Čapljina fight night 3”

U nedjelju boksački spektakl “Čapljina fight night 3”

by | 25. lipnja 2024. 15:07 | Aktualno, Vijesti

U nedjelju, 30. lipnja s početkom u 20 sati održat će se boksački spektakl ” Čapljina fight night 3 ” u Gradskoj sportskoj dvorani. 

Posjetitelje očekuje bogat program od ukupno 12 borbi od čega će jedna borba biti u amaterskom boksu a ostalih jedanaest borba u profesionalnom boksu.

U boksačkom spektaklu nastupit će borci iz četiri države, BiH, Hrvatske, Srbije i Mađarske, a to su;

Boško Mišić, Emil Markić, Josip Pehar, Andrija Kuzman, Zdenko Bule, Ante Alilović, Davorin Brajković, Goran Kožul, Marko Kraljević, Marko Martinjak, Vinko Zadro te Marko Petričević.

Osim boksačkog spektakla, publika će moći uživati i u vrhunskim glazbenim izvedbama Vinka Ćemeraša koji će nastupiti kao gost večeri.

Cijena ulaznice je 10 KM dok je cijena VIP ulaznice 30 KM. Ulaznice možete kupiti u prostorijama Boksačkog kluba “Kralj Tomislav” Čapljina, caffe lounge baru “Royal” te caffe baru “Tropic”.

Organizator ovog boksačkog spektakla je Boksački klub “Kralj Tomislav” Čapljina na čelu s profesionalnim trenerom i boksačem Boškom Mišićem, a generalni pokrovitelj ovog događaja je grad Čapljina.

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...