Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U nastavak uređivanje zgrade škole u Domanovićima bit će uloženo još 220.000 KM

U nastavak uređivanje zgrade škole u Domanovićima bit će uloženo još 220.000 KM

by | 13. rujna 2017. 16:44 | Vijesti

Nastavlja se rekonstrukcija zgrade Područne osnovne škole u Domanovićima.

U drugoj fazi obavit će se unutrašnje uređenje škole. Ugovor o nastavku radova potpisali su Nevenko Herceg, premijer Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, Rešad Hadžović, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovčko-neretvanske i dr. Smiljan Vidić, načelnik općine Čapljina. Nakon potpisivanja ugovora dr. Smiljan Vidić, čapljinski načelnik uz ostalo je kazao:

{mp3}170913_SKOLA_SVIDIC_NOVOSTI{/mp3}

Aneks ugovora o nastavku radova na rekonstrukciji područne osnovne škole u Domanovićima, potpisan je u uredu čapljinskog načelnika nakon čega su premijer Herceg, resorni ministar Hadžović i Željko Bonić, pomoćnik načelnika općine Čapljina, za društvene djelatnosti obišli Područnu školu u Domanovićima.
Podsjećamo, prva faza obnove zgrade Područne osnovne škole u Domanovićima bila je dio projekta “Zeleni ekonomski razvoj” koji je realiziran u sklopu Razvojnog programa Ujedinjenih naroda. U sklopu prve faze realiziran je projekt energetske učinkovitosti, postavljena termo fasada, obavljena rekonstrukcija krovišta i ostali radovi na vanjskom dijelu zgrade. U taj dio projekta uloženo je 290.500 maraka, od čega su 90.500 maraka bila sredstva UNDP-a, a 200.000 maraka za projekt je osigurala Vlada H-N županije. U narednoj fazi za uređenje zgrade bit će utrošeno 220.000 maraka, a sredstva će prema potpisanom aneksu, uložiti Vlada H-N županije.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!