Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U nastavak uređivanje zgrade škole u Domanovićima bit će uloženo još 220.000 KM

U nastavak uređivanje zgrade škole u Domanovićima bit će uloženo još 220.000 KM

by | 13. rujna 2017. 16:44 | Vijesti

Nastavlja se rekonstrukcija zgrade Područne osnovne škole u Domanovićima.

U drugoj fazi obavit će se unutrašnje uređenje škole. Ugovor o nastavku radova potpisali su Nevenko Herceg, premijer Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, Rešad Hadžović, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovčko-neretvanske i dr. Smiljan Vidić, načelnik općine Čapljina. Nakon potpisivanja ugovora dr. Smiljan Vidić, čapljinski načelnik uz ostalo je kazao:

{mp3}170913_SKOLA_SVIDIC_NOVOSTI{/mp3}

Aneks ugovora o nastavku radova na rekonstrukciji područne osnovne škole u Domanovićima, potpisan je u uredu čapljinskog načelnika nakon čega su premijer Herceg, resorni ministar Hadžović i Željko Bonić, pomoćnik načelnika općine Čapljina, za društvene djelatnosti obišli Područnu školu u Domanovićima.
Podsjećamo, prva faza obnove zgrade Područne osnovne škole u Domanovićima bila je dio projekta “Zeleni ekonomski razvoj” koji je realiziran u sklopu Razvojnog programa Ujedinjenih naroda. U sklopu prve faze realiziran je projekt energetske učinkovitosti, postavljena termo fasada, obavljena rekonstrukcija krovišta i ostali radovi na vanjskom dijelu zgrade. U taj dio projekta uloženo je 290.500 maraka, od čega su 90.500 maraka bila sredstva UNDP-a, a 200.000 maraka za projekt je osigurala Vlada H-N županije. U narednoj fazi za uređenje zgrade bit će utrošeno 220.000 maraka, a sredstva će prema potpisanom aneksu, uložiti Vlada H-N županije.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...