Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Mostaru nestao 29-godišnjak, od petka mu se gubi svaki trag

U Mostaru nestao 29-godišnjak, od petka mu se gubi svaki trag

by | 9. travnja 2024. 9:52 | Aktualno, Vijesti

Mostarska policija traga za 29-godišnjim M.T. iz Mostara kojemu se gubi svaki trag od petka, 5. travnja.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije navode da je Policijskoj upravi Mostar u ponedjeljak, 8. travnja, prijavljen nestanak Marka Tubeka (1995.) Mostara.

Nestanak je prijavio njegov radni kolega, nakon što je teretno vozilo kojim je upravljao Marko T. zatekao na lokaciji parkinga benzinske crpke Selex u Potocima.

Podsjećamo, u Federaciji BiH u prošloj je godini prijavljen nestanak 277 osoba, a za njih 57 još uvijek se aktivno traga, potvrđeno je Feni iz Federalne uprave policije (FUP).

“U elektronskoj evidenciji nestalih osoba koja se vodi od 2010. godine trenutačno postoje 604 aktivne potrage za nestalim osobama”, naglasili su iz FUP-a.

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...