Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U izvedbi plesne predstave “Čarobnjak iz Oza” u Čapljini, sudjelovalo oko 80 osoba

U izvedbi plesne predstave “Čarobnjak iz Oza” u Čapljini, sudjelovalo oko 80 osoba

by | 29. studenoga 2021. 14:50 | Vijesti

U kinu “Mogorjelo” u Čapljini održana je plesna predstava “Čarobnjak iz Oza”. Predstavu je organizirao plesni klub “Erigo – D” koji odnedavno djeluje i u Čapljini.

Riječ je o plesnoj predstavi za djecu i odrasle u kojoj sudjeluju brojni plesači ali i glumci. Tekst za plesnu predstavu “Čarobnjak iz Oza” napisao je Dragan Komadina, narator je Dragana Matrak a izvođači su glumci i plesači plesnog kluba “Erigo-D”.

Predstava je rezultat projekta ”Dajmo djeci i mladima alternativu”, ponudimo im zabavan, edukativan i kreativan način kako iskoristiti slobodno vrijeme.

Dvorana kina Mogorjelo bila je puna, a Čapljinci su bili oduševljeni predstavom, posebno oni najmlađi.

Više poslušajte u tonskom prilogu.

{mp3}djanaivaandrea{/mp3}

 {gallery}2021/11/carobnjak{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...