Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U HNŽ-u cijepljene protiv sezonske gripe počinje 6. studenoga; osigurano 1400 doza cjepiva

U HNŽ-u cijepljene protiv sezonske gripe počinje 6. studenoga; osigurano 1400 doza cjepiva

by | 30. listopada 2023. 14:24 | Aktualno, Vijesti

Ministarstvo zdravstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) osiguralo je 1400 besplatnih doza cjepiva protiv sezonske gripe, a cijepljenje u ambulantama domova zdravlja službeno počinje 6. studenog.

Kako je priopćeno iz Zavoda za javno zdravstvo (ZZJZ) Hercegovačko-neretvanske županije, distribucija cjepiva će se izvršiti tijekom ovog tjedna u sve zdravstvene ustanove proporcionalno broju stanovnika po općinama.

Iz županijskog Zavoda navode kako su zaprimili i 700 doza cjepiva protiv sezonske gripe od ZZJZ Federacije BiH, koja su namijenjena zdravstvenim radnicima, a koja će biti raspoređena na osnovu zaposlenog kadra u zdravstvenim ustanovama.

Tekst/foto:FENA

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...