Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Grabovinama proslavljeno Leopoldovo

U Grabovinama proslavljeno Leopoldovo

by | 14. svibnja 2018. 13:40 | Vijesti

U Grabovinama je proteklog vikenda upriličen kulturno – zabavni program povodom blagdana svetog Leopolda, zaštitnika ovog mjesta. Domaćini, HKUD “Leopold” Grabovine ugostilo je Hrvatska kulturno umjetnička društva “Seljačka Sloga” Trebižat, “Drijeva” Gabela, “Sveti Ante” Dretelj, “Domanovići”, KUD “Župa Bagalovići” i Čapljinske mažoretkinje.

Pred brojnim mještanima i njihovim prijateljima društva su izvela folklorne, tradicionalne napjeve i plesove. Nakon službenog dijela programa uslijedila je prava gozba pod šatorom, a sve prisutne zabavljala je grupa “Forum”. Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom načelnika općine Čapljina.

U čast svetog Leopolda, u groblju u Grabovinama u nedjelju je služena sveta misa, nakon čega se slavlje nastavilo po privatnim domovima.

{gallery}2018/leopold_grabovine{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...