Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U godini povratka u elitu „lavovima“ ni nešto sušnija jesen nije pokvarila raspoloženje

U godini povratka u elitu „lavovima“ ni nešto sušnija jesen nije pokvarila raspoloženje

by | 19. prosinca 2017. 12:15 | Vijesti

Okupljanjem uprave i sponzora u GOŠK-u stavili točku na 2017. godinu!

Na originalan način božićno-novogodišnjim domjenkom, sponzora i članova uprave u GOŠK-u su zaključili jesensku polusezonu u Premijer ligi BiH i 2017. godinu. Bila je to prilika za rekapitulaciju postignuća, ali i ćaskanje o planovima i u 2018-oj godini.

„Za GOŠK je 2017. bila godina uspjeha! Plasmanom u Premijer ligu napravili smo veliki iskorak, što ne mogu pomutiti ni od naših želja nešto slabiji rezultati, u jesenskoj polusezoni. Bolje smo igrali nego što rezultati govore. S četiri boda u samoj završnici nadoknadili smo dio propuštenog, tako da s optimizmom možemo gledati u 2018-tu“, kazao je Nikica Pehar predsjednik Upravnog odbora kluba jedan od inicijatora prvog okupljanja uprave i sponzora.
Da su rezultati u zadnja dva kola, odnosno osvojena četiri boda vidno podigli raspoloženje, potvrđuje i Lujo Ilić, predsjednik kluba koji kaže:
„Deveti smo sa 17 bodova, a naše želje u prvom dijelu sezone bila su 22 – 23 boda, međutim kada se pogleda koji su klubovi iza nas, onda moramo biti zadovoljni. O rejtingu nekad u Europi uspješnog Čelika, te Slobode, pa i Viteza, ne treba posebice govoriti. Bilo je pehova, nesreće, eve od jesenskog prvaka Željezničara primimo pogodak u 30 sekundi utakmice, kasnije smo redali prilike i na kraju ostali bez bodova.
Što se tiče promjene na krupi Slaven Musa je sam dao ostavku, preuzimajući na sebe dio odgovornosti, mada mislim da su u svemu ključni bili igrači. Angažirali smo Feđu Dudića, koji je svojedobno bio naš igrač. Za mnoge je bilo iznenađenje, u situaciji koja nije puno obećavala, doveli smo mladog trenera, ali se pokazalo da smo učinili pravi potez. Stigla su četiri boda u dvije utakmice, koja su popravila ne samo situaciju na tablici, nego i naše samopouzdanje. U međuvremenu smo uz provjerenog Zlatka Križanovića, za pomoćnog trenera angažirali Dženana Zaimovića iz Veleža, a pred dogovorom smo sa Romeom Mitrovićem, kao trenerom vratara. S ambicioznim i korektnim Dudićem na čelu, to bi trebalo biti dugoročno rješenje kada je u pitanju struka“, naglašava predsjednik Ilić koji kada je u pitanju igrački kadar kaže:
„Definitivno smo na dobitku, prošle jeseni igračku klasu potvrdili su mladi – Stjepan Vego, Andrija Anković i Petar Raguž koji je bio pravo otkriće. Tu je i junior Toni Raguž koji je već na oku treneru Dudiću. Tijekom zimske stanke planiramo angažirati tri, četiri pojačanja, u stvari jedno je već sigurno Stefan Barić, koji je prošao omladinsku školu Hajduka, a igrao je za Slaviju i Široki Brijeg. Pavle Sušić s kojim smo imali šestomjesečni ugovor odlazi, a ugovor još istječe samo Anti Radeljiću s kojim predstoji razgovor. Uglavnom, gro momčadi ostaje na okupu, a tamo gdje je škripalo nastojat ćemo pojačati konkurenciju.“
Prva prozivka nogometaša GOŠK-a najavljena je za 10. siječnja, iduće godine. Uz početak u Gabeli, u planu su i bazične pripreme u Medulinu, u Istri, gdje su „lavovi“ prošlog siječnja, ali u Novigradu, hvatali zalet za Premijer ligu. Sudionike moglo bi se reći radno-opuštajućeg skupa održanog u restoranu tvrtke „Dalmata Jura shop“ u Gabela Polju, pozdravili su upravo Luji Ilić, predsjednik NK GOŠK i Nikica Pehar, predsjednik Upravnog odbora, dok je o glazbenom ugođaju brinuo Darko Šutalo Rahan, koji je za nastavak sezone najavio i novu klupsku himnu.


Zrinjski i Sutjeska potvrdili nastup na Memorijalu u Gabeli

Da se u Gabeli i Gabela Polju prema kojem se očito klub širi, radilo unatoč početku prvenstvene stanke, govori podatak o već poznatim konturama narednog nogometnog turnira „ Andrija Anković“. Turnir će se igrati 3. i 4. veljače, a sudjelovanje su potvrdili branitelj trofeja Zrinjski i Sutjeska iz Nikšića, vodeća momčad prvenstvu Crne Gore. Četvrti sudionik bit će uskoro poznat, a u igri su Osijek i Rijeka.


{gallery}2017/galerija/GOSK_DOMJENAK{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...