Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Gabeli proslava blagdana svetih Joakima i Ane

U Gabeli proslava blagdana svetih Joakima i Ane

by | 22. srpnja 2023. 9:30 | Aktualno, Vijesti

U crkvi svete Ane u Gabeli u srijedu, 26.7., svečana sveta misa u 19 h.

U nedjelju, 23. srpnja, u Gabeli je započela trodnevnica povodom blagdana svetih Joakima i Ane, svetom misom u župnoj crkvi sv. Stjepana Prvomučenika. U ponedjeljak i utorak, 24. i 25. srpnja u crkvi sv. Ane u 18,30 h prilika je za ispovijed, a od 19,00 h je misa, koju predvodi don Ivo Šutalo. Na sam blagdan, 26. srpnja, u srijedu, svečana sveta misa je u 19,00 h. Sva misna slavlja pjesmom predvodi Župni zbor sv. Stjepana Gabela.
Podsjetimo, u Gabeli osim župne crkve svetog Stjepana Prvomučenika se nalaze i crkva svete Ane, kao i crkva Gospe od Zdravlja. Crkva svete Ane obnovljena je 2020. godine.
Blagdan svete Ane posebno svečano obilježava se i u Ulogu, gdje hodočaste brojni vjernici i sa našeg područja, te u neumskom Gracu i Popovu Polju.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...