Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Gabeli počinje montaža reflektora

U Gabeli počinje montaža reflektora

by | 29. lipnja 2023. 18:37 | Aktualno, Vijesti

U Gabelu su stigla prva dva reflektorska stupa, a kako nam je kazao direktor kluba Andrija Jurković, montaža će početi u srijedu 5. srpnja.

Govoreći o karakteristikama rasvjete koja će biti izgrađena na stadionu Perice Pere Pavlovića u Gabeli, Aleksandar Tošković, direktor tvrtke koja ju je proizvela, za RPČ je kazao da je riječ o stupovima visokim 35 metara. Rasvjeta će zadovoljavati UEFA 3 standard, a osvjetljenje će biti na razini koje zadovoljava sve prvoligaške uvjete u Europi.

Podzemne vode, koje su ovom dijelu godine bile neuobičajeno visoke, zadavale su velike probleme građevinarima, međutim, prema svemu sudeći, rasvjeta na Podavali bit će završena na vrijeme, a stupovi će biti identični onima koji su postavljeni na stadionima u Bijeljini, Posušju i Vrapčićima.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...