Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U finalu 34. Memorijalnog nogometnog turnira “Andrija Anković” igrat će Jadran Luka Ploče i NK Zadar

U finalu 34. Memorijalnog nogometnog turnira “Andrija Anković” igrat će Jadran Luka Ploče i NK Zadar

by | 2. veljače 2024. 17:10 | Aktualno, Vijesti

Nogometni klub GOŠK razočarao je na ovogodišnjem Memorijalu “Andrija Anković” koji se po 34. put igra u Gabeli. U prvoj polufinalnoj utakmici GOŠK je izgubio od Jadrana Luka Ploče 3:0. Strijelci za Jadran bili su: Ivano Čepo, David Martić i Nikola Čepo. Jadran je GOŠK-a nadigrao u svim segmentima igre, a podsjećamo radi se o hrvatskom drugoligašu odnosno članu trećeg ranga hrvatskog nogometa. Priliku za iskupljenje nogometaši GOŠK-a imat će sutra u utakmici za treće mjesto.

U drugom polufinalu Memorijala “Andrija Ankovića” pobjedio je Zadar. Nakon raspucavanja jedanaesteraca Zadar je slavio protiv Sutjeske (Crna Gora) 8:7.

U subotu je finalni dan turnira. U 13 sati u utakmici za treće mjesto igraju GOŠK i  Sutjeska, a u finalu će se susresti Jadran LP i NK Zadar.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...