Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Evanđeoskoj crkvi u Čapljini obilježena 500. godišnjica Reformacije

U Evanđeoskoj crkvi u Čapljini obilježena 500. godišnjica Reformacije

by | 6. studenoga 2017. 13:17 | Vijesti

U Evanđeoskoj crkvi u Čapljini održana je svečanost povodom obilježavanja 500 godina Reformacije. Pored vjernika čapljinske Evanđeoske crkve svečanosti su nazočili gosti i uzvanici iz vjerskog, kulturnog i političkog miljea. Domaćin proslave bio je pastor Berbnard Mikulić. Izaslanstvo općine Čapljina na obilježavanju 500. godišnjice Reformacije predvodio je načelnik dr. Smiljan Vidić, koji je u svom govoru naglasio dobru suradnju s Evanđeoskom crkvom u Čapljini.
Poseban gost proslave Reformacije u Čapljini bio je profesor dr. Petar Kuzmić, rektor Evanđeoskog visokog učilišta u Osijeku koji je u svom govoru naglasio kako se 500. obljetnica Reformacije slavi u duhu približavanja, oprosta i suradnje. Pored dr. Kuzmića, o reformaciji prisutnima je govorio dr. Stanko Jambrek.
U glazbenom dijelu program nastupio je Danko Tomljanić, a Predrag Zelenović recitirao je pjesmu Borislava Arapovića Hercegovci stvoritelju.

{mp3}171106_REFORMACIJA{/mp3}

{gallery}2017/galerija/500_godina_reformacije_Evanđeoska_crkva{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...