Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Bivoljem Brdu: Asfaltiraju se prometnice u zaseoku Kremenac

U Bivoljem Brdu: Asfaltiraju se prometnice u zaseoku Kremenac

by | 11. srpnja 2019. 16:42 | Vijesti

   U Donjem Bivoljem Brdu, zaseoku Kremanac, kraju se privodi radovi na asfaltiranju ulica. Riječ je o ulici koja vodi do katoličkog i muslimanskog groblja, te ulici koja preko uzvišenja Kremenac kraj seoske džamije, izlazi na prometnicu koja Bivolje Brdo spaja s Gubavicom, odnosno dalje vodi prema Mostaru. Ukupno će biti asfaltirana nepuna dva kilometra, a dužina kolnika je tri metra. Radove izvodi tvrtka „Putovi” Grude.

   Inače, svi oni koji posjete Bivolje Brdo lako će se uvjeriti da su u toj mjesnoj zajednici putovi značajno oštećeni i to iz više razloga – prokopavanja gradskog vodovoda, pa prokopavanjem vodovoda za tehničku vodu, kao i prometovanjem teških vozila angažiranih na izgradnji autoceste, poddionice Počitelj – Stanojevići. Međutim, očito će se mještani većeg djela ovog naselja, morat će se strpiti da se dio započetih radova okonča, kako bi se moglo pristupiti saniranju oštećenih prometnica.

   Po završetku radova u Bivoljem Brdu strojevi „Putova” Grude uputit će se u Bobanovo Selo, gdje je u planu asfaltiranje, također, dva kilometara puta, s tim da će glavna ulica biti široka pet, a sporedne tri metra. (dmu)

Propustili ste? Poslušajte!