Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Dječjem vrtiću Čapljina u tijeku su završni radovi – planirani početak rada je sredinom rujna

U Dječjem vrtiću Čapljina u tijeku su završni radovi – planirani početak rada je sredinom rujna

by | 29. kolovoza 2018. 12:40 | Vijesti

U Dječjem vrtiću Čapljina završni radovi su u tijeku. Davor Galantić, dipl. inžinjer građevine, projektant i nadzor nad objektom Dječjeg vrtića Čapljina kazao je za RPČ da se trenutno rade pripreme za postavljanje podova u grupnim sobama, te završni radovi u kuhinji i parteru.

“Razlog kašnjenja s radovima je taj što je kompletno prizemlje trebalo renovirati. Izmijenjene su kompletne vodovodne i kanalizacijske instalacije, elektro instalacije, instalacije grijanja, podignuta je energetska vrijednost samog objekta, ugrađena najmodernija kotlovnica, solarni paneli, sjenila itd.”, istaknuo je Galantić.
Ivica Matić, ravnatelj Dječjeg vrtića Čapljina je rekao da je program upisa završen i da je u vrtić upisano 234 djece, 3 jasličke i 6 vrtićkih skupina, uz područni odjel Višići koji kreće s radom 3. rujna. “Kad je u pitanju početak rada ovog Dječjeg vrtića, točan datum nemamo, završni radovi su pri kraju, a nakon toga imamo tehnički prijem, realno bi bilo reći da bi vrtić mogao početi s radom negdje sredinom rujna.”
Poslušajte u tonskom prilogu cijeli razgovor s građevinskim inžinjerom Davorom Galantićem i ravnateljem Dječjeg vrtića Ivicom Matićem.

{mp3}djecjivrticslaven{/mp3}

{gallery}2018/vrtic{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...