Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U četvrtak ždrijeb parova Lige mjesnih zajednica grada Čapljine

U četvrtak ždrijeb parova Lige mjesnih zajednica grada Čapljine

by | 9. srpnja 2024. 14:10 | Aktualno, Vijesti

Završene su prijave za Ligu mjesnih zajednica grada Čapljine – 2024., a koja se održava po 21. put.

U seniorskoj konkurenciji prijavljeno je 18 ekipa: Čapljina 1, Čapljina 2, Čeljevo, Bivolje Brdo, Bobanovo Selo, Doljani, Dračevo – Sjekose- Svitava, Gabela, Grabovine, Tasovčići – Klepci, Opličići, Počitelj – Hotanj, Zvirovići – Prćavci, Šuškovo Naselje, Gabela Polje, Gnjilišta, Višići i Domanovići.

Za kadetsku ligu u kojoj igra uzrast do 15 godina, prijavljeno je 8 ekipa: Bivolje Brdo, Čapljina, Čeljevo, Doljani, Gnjilišta, Grabovine, Struge – Gorica i Trebižat.

Radni sastanak predstavnika svih ekipa i ždrijeb parova, odnosno skupina, te raspored termina za utakmice, održat će se u četvrtak, 11. srpnja s početkom u 9:30 sati, u salonu Gradske uprave Čapljina.

Organizatori pozivaju sve predstavnike ekipa da budu nazočni kako bi bili pravovremeno informirani o sustavu igranja, kao i terminima u kojima će igrati njihove ekipe.

Predviđeno je da Liga s prvim utakmicama započne u utorak 16. srpnja, dok je završnica planirana 16. kolovoza.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...