Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U četvrtak na Karaotoku monodrama “Na rubu pameti”

U četvrtak na Karaotoku monodrama “Na rubu pameti”

by | 31. srpnja 2023. 12:30 | Aktualno, Vijesti

U četvrtak, 3. kolovoza s početkom u 21:00 h, na Karaotoku u motelu “Park” bit će odigrana monodrama “Na rubu pameti”.

U organizaciji Založbe kralja Tomislava Čapljina u četvrtak, 3. kolovoza u motelu „Park“ na Karaotoku, u Parku prirode „Hutovo blato“ bit će odigrana monodrama „Na rubu pameti“ u izvedbi Dragana Despota.
Roman Miroslava Krleže “Na rubu pameti” , objavljen 1938. godine predložak je monodramskog autorskog projekta glumca Dragana Despota, koji potpisuje dramaturšku obradu, režiju i izvedbu, dok je autor glazbe Arsen Dedić.
U dramaturškoj i glumačkoj interpretaciji romana, Despot prikazuje bunt intelektualca prema licemjerju društva koji zbog toga podnosi nemilosrdnu osudu.
Početak predstave je u 21:00 h, ulaz je slobodan i svi su dobrodošli!

despot pdf

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...