Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U četvrtak javna rasprava o nacrtu izmjena i dopuna Prostornog plana grada Čapljine

U četvrtak javna rasprava o nacrtu izmjena i dopuna Prostornog plana grada Čapljine

by | 17. svibnja 2023. 14:05 | Aktualno, Vijesti

Obavještavaju se građani, udruge građana, javna poduzeća i ustanove, pravne i fizičke osobe, političke organizacije i svi drugi zainteresirani subjekti da su izmjene i dopune Prostornog plana Grada Čapljine, u formi Nacrta urađene od strane nositelja izrade, tvrtke “ECO-PLAN” d. o. o. Mostar.
Isti Nacrt izmjena i dopuna navedenog Plana (grafički i tekstualni dio) bit će javno izložen svakog radnog dana na oglasnoj ploči Grada Čapljine u vremenu od 08. svibnja 2023. godine do 22. svibnja 2023. godine.
Sve sugestije i prijedloge sa obrazloženjem, zainteresirani subjekt uz naznaku svoje točne adrese, na Nacrt izmjena i dopuna ovog Plana, mogu predati svakim radnim danom na protokol Grada-Šalter sala.
Javna prezentacija i rasprava bit će održana u četvrtak, 18. svibnja 2023. godine s početkom u 10,00 sati u dvorani Gradskog vijeća Čapljina, u zgradi Policijske uprave u Čapljini, ulica Gojka Šuška, navodi se u obavijesti Grada Čapljine.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...