Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U četvrtak akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Trebižatu

U četvrtak akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Trebižatu

by | 17. srpnja 2023. 12:09 | Aktualno, Vijesti

Zbog pojačane potrebe za krvi svih krvnih grupa, pozivaju se sve zdrave, punoljetne osobe, u ime bolesnih, povrijeđenih i drugih kojima će naša svježa krv pomoći u ozdravljenju, da se odazovu na akciju dragovoljnog darivanja krvi koja će se održati u četvrtak 20. srpnja  u vremenskom razdoblju  od 9,00 do 11,00 sati.

Akcija će se održati u prostorijama OŠ Trebižat,  a akciju DDK organizira HKUD „Seljačka sloga“ Trebižat, MZ Trebižat i Crveni križ grada Čapljine u suradnji sa Odjelom za transfuziologiju SKB Mostar.

“Pored brojnih sportskih i kulturnih  događaja u našem gradu evo prigode i da pokažemo svoju humanost. Unaprijed zahvaljujemo na odazivu!“, poručili su iz Crvenog križa Čapljina.

Sa sobom obavezno ponijeti svoj osobni dokument.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...