Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U tijeku prijave za 16. pustolovnu utrku u Čapljini

U tijeku prijave za 16. pustolovnu utrku u Čapljini

by | 11. lipnja 2021. 16:04 | Vijesti

   U četvrtak 10-og lipnja počele su prijave ekipa za 16-tu po redu Pustolovnu utrku „Čapljina 2021”, koja će se održati 3. srpnja. Ovaj hercegovački triatlon će se sastojati od vožnje kanuima niz rijeku Trebižat u dužini od oko 7,1 kilometar – od kupališta Matica u Trebižatu do kupališta Jaz u Strugama, potom slijedi trčanje na stazi dužine 1,1 kilometar – od kupališta Jaz, do Ville rustice Mogorjelo. Treća dionica je vožnja biciklima od vile rustice Mogorjelo do motela „Park” u Parku prirode Hutovo blato.

   Prijave ekipa od po dva člana, vrše se u Uredu Turističke organizacije „Čapljinka”, preko puta Autobusnog kolodvora do 30. lipnja. Kotizacija je 15 KM po osobi, odnosno 30 KM po ekipi. Zainteresirani informacije mogu dobiti i na telefon 036/806-147.

   Organizator pustolovne je Turistička organizacija „Čapljinka”, a pokrovitelj dr. Smiljan Vidić, gradonačelnik Čapljine. (dmu)

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...