Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U četvrtak u Mostaru predstavljanje knjige “Obavljanje trgovine u skladu sa zakonom”

U četvrtak u Mostaru predstavljanje knjige “Obavljanje trgovine u skladu sa zakonom”

by | 29. lipnja 2021. 14:55 | Vijesti

 U četvrtak, 1-og srpnja, u Galeriji kraljice Katarine Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača održat će se predstavljanje knjige „Obavljanje trgovine u skladu sa zakonom”. Autori knjige su dugogodišnji Federalni tržišni inspektori Čapljinac Zlatko Glavinić i Tuzlak Elmir Ramić. Podsjećamo, promocija knjige održana je početkom godine u Tuzli. Riječ je o stručnoj knjizi koja se sastoji od 14 poglavlja u kojima se izlaže materija obavljanja trgovinske djelatnosti u Federaciji BiH prilagođena prvenstveno trgovcima i onima koji to žele postati.

   Predstavljanje knjige najavljeno je za 19 sati. Autori knjige pozivaju zainteresirane da im se priključe na predstavljaju ove zanimljive stručne knjige nastale na osnovu dugogodišnjeg radnog iskustva. (dmu)

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...