Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čeljevu održana tradicionalna Večer folklora

U Čeljevu održana tradicionalna Večer folklora

by | 11. lipnja 2023. 23:42 | Aktualno, Vijesti

U Čeljevu je u nedjelju, 11.6., održana Večer folklora, povodom nadolazećeg blagdana, patrona župe, Presvetog Srca Isusova. Program je započeo večernjom svetom misom, nakon čega je uslijedio mimohod sudionika. Organizatori ove večeri su HKUD “Luke” Čapljina sa sjedištem u Višićima i župnik don Ivo Šutalo, a pokrovitelji Grad Čapljina i JP EPHZHB. Kako je za Radiopostaju Čapljina istaknuo Đuro Mustapić, predsjednik HKUD-a “Luke”, nastupilo je sveukupno sedam društava. Uz domaćina, posjetitelji su uživali i u nastupima kulturno umjetničkih društava „Bijelo Polje“ iz Mostara , „Stolac“ iz Stoca, „Višići“ iz Višića, „Lindžo“ iz Neuma, te gostiju iz Hrvatske, Etna udruga „Petrovo Polje“ i dramska sekcija HKD-a „Napredak“ iz Knina. Treba spomenuti i da je publiku zabavio glumačkim vještinama mještanin Tonćo Krstičević. Voditeljica programa bila je Ana Šutalo. Na kraju službenog dijela večeri podijeljene su zahvalnice gostima, a druženje se nastavilo uz nastup Davora i tamburaša, te uz jelo i piće.
Podsjetimo, članovi HKUD-a “Luke” mjesec lipanj imaju ispunjen brojnim nastupima. Večer prije manifestacije koju organiziraju, nastupili su na proslavi u Višićima. U utorak 13. lipnja nastupaju u Bijelom Polju povodom početka trodnevnice i proslave blagdana Srca Isusova, 17. lipnja sudjeluju na smotri državnog folklora u Mostaru, a 22.6. na Ivanjskim krijesovima u Hutovu.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...