Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljinu u utorak stiže stand-up show “Ja sam ti takav”

U Čapljinu u utorak stiže stand-up show “Ja sam ti takav”

by | 4. travnja 2024. 9:20 | Aktualno, Vijesti

“SplickaScena” po prvi put stiže u Čapljinu, a ovom prilikom u svoje krajeve vraća se Tomislav Primorac i izvodi stand-up show „Ja sam ti takav“.

Ulaznice po cijeni od 15 KM možete kupiti u Gradskoj knjižnici Čapljina svakim danom od 8 do 16 sati ili pak prije početka show-a, naravno ukoliko se ulaznice ne rasprodaju do tada.

Stand-up show Tomislav Primorac će izvesti pred čapljinskom publikom u utorak, 09. travnja s početkom u 20 sati u kinu “Mogorjelo” u Čapljini.

Foto: Gradska knjižnica Čapljina

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...