Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljinu stiglo više od 100 oldtimera iz 9 zemalja

U Čapljinu stiglo više od 100 oldtimera iz 9 zemalja

by | 20. svibnja 2023. 17:54 | Aktualno, Vijesti

Međunarodni skup oldtimer automobila održao se nakon 6 godina, ponovo u Čapljini, u organizaciji “Old timer” kluba Mostar i Grada Čapljine. Devet različitih zemalja sa oko 100 automobila, boravilo je danas u Čapljini. Oldtimeri su prodefilirali  ul. Gojka Šuška i ul. Braće Radić, nakon čega su se parkirali u središtu grada, gdje su privukli veliku pozornost građana i posjetitelja.

Ovaj međunarodni skup pokazao je bogatu povijest automobilske industrije iz prošlog stoljeća, a najstariji među njima je automobil iz 1909. godine.  Cilj skupa oldtimera jeste promocija športa, kulture i turizma grada Čapljine kao i šire regije.

Oldtimer klub Mostar također ima svoj muzej starih automobila, motocikala, bicikala i svega što se odnosi na cestovni promet koji se nalazi u Rodoču, a bit će otvoren za javnost 20. i 21. svibnja, odnosno ovaj vikend. Zdravko Vidović, predsjednik “Old timer” kluba Mostar,  uručio je zahvalnicu gradonačelniku grada Čapljine dr. Smiljanu Vidiću kao znak zahvalnosti i potpore za realizaciju  ovogodišnjeg međunarodnog skupa oldtimera.

 

 

 

 

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!