Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljinu stiglo više od 100 oldtimera iz 9 zemalja

U Čapljinu stiglo više od 100 oldtimera iz 9 zemalja

by | 20. svibnja 2023. 17:54 | Aktualno, Vijesti

Međunarodni skup oldtimer automobila održao se nakon 6 godina, ponovo u Čapljini, u organizaciji “Old timer” kluba Mostar i Grada Čapljine. Devet različitih zemalja sa oko 100 automobila, boravilo je danas u Čapljini. Oldtimeri su prodefilirali  ul. Gojka Šuška i ul. Braće Radić, nakon čega su se parkirali u središtu grada, gdje su privukli veliku pozornost građana i posjetitelja.

Ovaj međunarodni skup pokazao je bogatu povijest automobilske industrije iz prošlog stoljeća, a najstariji među njima je automobil iz 1909. godine.  Cilj skupa oldtimera jeste promocija športa, kulture i turizma grada Čapljine kao i šire regije.

Oldtimer klub Mostar također ima svoj muzej starih automobila, motocikala, bicikala i svega što se odnosi na cestovni promet koji se nalazi u Rodoču, a bit će otvoren za javnost 20. i 21. svibnja, odnosno ovaj vikend. Zdravko Vidović, predsjednik “Old timer” kluba Mostar,  uručio je zahvalnicu gradonačelniku grada Čapljine dr. Smiljanu Vidiću kao znak zahvalnosti i potpore za realizaciju  ovogodišnjeg međunarodnog skupa oldtimera.

 

 

 

 

 

Propustili ste? Poslušajte!