Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U čapljinskoj općini u tijeku su filmske radionice za mlade

U čapljinskoj općini u tijeku su filmske radionice za mlade

by | 13. travnja 2018. 7:57 | Vijesti

Udruga “Pravo ljudski” trenutno u Čapljini provodi dva projekta – Školu kreativnog dokumentarnog filma “Ko je vidio video” i “Hoćeš kod mene”.

Škola kreativnog dokumentarnog filma ima 8 sudionika koji uče o teoriji i praksi dokumentarnog filma, a projekt “Hoćeš kod mene” uključuje 20 mladih iz Čapljine, Kiseljaka, Doboja i Jajca koji sudjeluju na radionicama stripa i filma, te borave u domovima svojih kolega iz drugih gradova. Iz udruge “Pravo ljudski” ističu da još uvijek primaju prijave mladih iz Čapljine za projekt “Hoćeš kod mene”, a naredna putovanja su u Doboj i Kiseljak. Prijaviti se možete preko internet i facebook stranice udruge Pravo ljudski.

U subotu, 14. travnja u Akademiji Čapljina bit će prikazano što su radili polaznici škole kreativnog dokumentarnog filma ovih nekoliko dana. Javne projekcije održat će se s početkom u 19,30 h. Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...