Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljini uspostavljen Mobilni tim za ovjeru punomoći osobama kojima je izrečena zabrana kretanja

U Čapljini uspostavljen Mobilni tim za ovjeru punomoći osobama kojima je izrečena zabrana kretanja

by | 26. ožujka 2020. 13:13 | Vijesti

U ovo vrijeme pandemije korona virusa Krizni stožer Civilne zaštite grada Čapljine poduzima mnoge mjere i radnje za olakšavanjem svakodnevnog života žitelja, a sve u cilju zaštite i sprječavanja širenja virusa.

Krizni stožer grada Čapljine uspostavio je Mobilni tim za ovjeru punomoći, ovlasti i svih drugih dokumenata za osobe starije od 65 godina kojima je onemogućeno kretanje.

Obavještavaju se svi građani Čapljine, a posebno oni kojima je zabranjeno kretanje, da ovjere različitih dokumenata i punomoći koje su im potrebne, kako bi njihovi bližnji u njihovo ime mogli odrađivati bankovne usluge, podizati mirovina i sl. mogu izvršiti putem Mobilnog tima.

Naime Mobilni tim će po pozivu građana ići na kućnu adresu građanima kojima je potrebna ova vrsta pomoći, odnosno kojima je potrebna ovjera dokumenata.

Mobilni tim je dostupan svakim radnim danom na broj telefona 036 805-683 od 08:00 do 12:30 sati.

Mobilni tim će na adresu potrebitih osoba po njihovom pozivu ići svaki radni dan od 11:00 do 12:00 sati.

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...