Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljini uhićena osoba, pronađeno 28 stabljika Cannabisa

U Čapljini uhićena osoba, pronađeno 28 stabljika Cannabisa

by | 9. rujna 2023. 7:45 | Aktualno, Vijesti

U okviru operativne akcije kodnog naziva „Roso“, službenici Federalne uprave policije su na području Čapljine uhapsili jednu osobu inicijala IR (1984.) iz Mostara, zbog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih“. droga“. Prilikom pretresa pronađeno je 28 stabljika Cannabisa, vaga za precizno vaganje i jedan pištolj.

Tijekom akcije, koja je provedena na području grada Čapljine u cilju sprječavanja proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva  Hercegovačko-neretvanske županije, a na temelju naredbe Općinskog suda u Čapljini, izvršeno je pretresanje osoba, stanova, kuća i motornih vozila.

Osoba IR se sumnjiči da je na području HNŽ, grada Čapljine, tijekom 2023. godine, neovlašteno proizvodila i nabavljala opojnu drogu Cannabis koju je u stanu gdje boravi pripremala i pakovala radi daljnjeg stavljanja u promet trećim osobama, te su tom prilikom pronađene i druge. predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa predmetnim krivičnim djelom.

Uhapšena osoba bit će predana u nadležnost Županijskog tužiteljstva HNŽ, priopćeno je iz FUP-a.

Tekst/foto:FENA

 

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...