Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljini uhićena osoba, pronađeno 28 stabljika Cannabisa

U Čapljini uhićena osoba, pronađeno 28 stabljika Cannabisa

by | 9. rujna 2023. 7:45 | Aktualno, Vijesti

U okviru operativne akcije kodnog naziva „Roso“, službenici Federalne uprave policije su na području Čapljine uhapsili jednu osobu inicijala IR (1984.) iz Mostara, zbog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih“. droga“. Prilikom pretresa pronađeno je 28 stabljika Cannabisa, vaga za precizno vaganje i jedan pištolj.

Tijekom akcije, koja je provedena na području grada Čapljine u cilju sprječavanja proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva  Hercegovačko-neretvanske županije, a na temelju naredbe Općinskog suda u Čapljini, izvršeno je pretresanje osoba, stanova, kuća i motornih vozila.

Osoba IR se sumnjiči da je na području HNŽ, grada Čapljine, tijekom 2023. godine, neovlašteno proizvodila i nabavljala opojnu drogu Cannabis koju je u stanu gdje boravi pripremala i pakovala radi daljnjeg stavljanja u promet trećim osobama, te su tom prilikom pronađene i druge. predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa predmetnim krivičnim djelom.

Uhapšena osoba bit će predana u nadležnost Županijskog tužiteljstva HNŽ, priopćeno je iz FUP-a.

Tekst/foto:FENA

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...