Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljini svečano otvorene Dječji vrtić s jaslicama

U Čapljini svečano otvorene Dječji vrtić s jaslicama

by | 25. rujna 2018. 14:25 | Vijesti

Presijecanjem vrpce svečano je otvoren renovirani Dječji vrtić i novoizgrađene jaslice u Čapljini. Svečanosti je, nazočio i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović.
Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić pozdravio je današnje domaćine, dječicu koja zasigurno uživaju u novo uređenom vrtiću.
„Čapljina je dobila objekt koji je oku ugodan i što je još važnije pruža optimalne uvjete za boravak djece jasličkog i vrtićkog uzrasta. Arhitektonski izgled, unutarnji prostori izgrađeni po pedagoškim standardima te najmodernija učila stavljaju naš Vrtić na vrh u cijeloj regiji. Ne treba zaboraviti i novih 17 radnih mjesta. Vrijednost ove investicije je 1.400,000,00 KM“ kazao je načelnik Vidić.
Predsjednik Čović obraćajući se prigodinim riječima prilikom otvaranja vrtića u Čapljini je kazao:„Grad Čapljina jeste kao s razglednice i ja ću vas zamoliti što god budete ubuduće radili Čapljina neka bude na toj razini bez spuštanja kriterija. Ne možemo mi razmišljati o demografiji i ostanku ovdje, o budućnosti, povezivanja, ne možete očekivati investicije ako nemate ovakve sadržaje u gradu. Tako da ovo što ste napravili uistinu je za svaku čestitku, ja se nadam da će biti jedno izuzetno zadovoljstvo za djecu ali i za 17 novouposlenih što je također važno za Čapljinu“, kazao je između ostalog dr. Čović.

{mp3}180925_VRTIC_novosti{/mp3}

{gallery}2018/otvaranje_vrtića{/gallery}

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...