Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljini otvorena izložba slika Slavka Šohaja

U Čapljini otvorena izložba slika Slavka Šohaja

by | 18. prosinca 2017. 14:24 | Vijesti

U umjetničkoj galeriji ustanove Založba kralja Tomislava u Čapljini u subotu je održano svečano otvorenje izložbe slikara i grafičara Slavka Šohaja. 
 
Na svečanom otvorenju izložbe u glazbenom dijelu programa nastupile su članice  crkvenog zbora župe Svetog Stjepana Prvomučenika iz Opuzena pod vodstvom časne sestre Marinele Delonge. Ovom prigodom izvele su skladbe Moja zemlja, Božić u mom mistu i Tiha noć. 
 
Izbor izložbenih dijela pripremila je Biserka Rauter Plančić, ravnateljica Moderne galerije iz Zagreba. Izložbu je postavio Stanko Špoljarić, profesor povijesti umjetnosti iz Zagreba. 
 
Izložba slika Slavka Šohaja ostaje otvorena do subote 20. siječnja 2018. godine. 
 
Više poslušajte u tonskom prilogu: 
 
{mp3}SOHAJ{/mp3}

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...