Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljini: Otvoren edukacijski Centar za mlade

U Čapljini: Otvoren edukacijski Centar za mlade

by | 23. veljače 2022. 17:02 | Vijesti

Otvaranje Edukacijskog centra za mlade, u srijedu 23-eg veljače, bio je krasan događaj ne samo za mlađe Čapljince nego i za lokalnu zajednicu u cjelini.

Za korištenje teksta, slike ili tona javiti se uredništvu Radiopostaje Čapljina.

Edukacijski centar nalazi se u sklopu Vatrogasnog doma. Valja reći da su članovi neformalne udruge mladih, koja dakle još nije registrirana, ostali zatečeni odzivom, ne samo svojih vršnjaka nego i građana Čapljine, među kojima su bili i predstavnici više nevladinih udruga. Okupljene su na početku programa pozdravili pokretači projekta Marko Masnić i Luka Jurković, koji su su govorili o realizaciji projekta i ciljevima.

Ispred Gradske uprave koja je zdušno pomogla projekt okupljene je pozdravio pomoćnik načelnika Željko Soko, koji je rekao:

{mp3}centarzamlade{/mp3}

{gallery}2022/02/2302centarotvoren{/gallery}

 

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...