Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljini: Otvoren edukacijski Centar za mlade

U Čapljini: Otvoren edukacijski Centar za mlade

by | 23. veljače 2022. 17:02 | Vijesti

Otvaranje Edukacijskog centra za mlade, u srijedu 23-eg veljače, bio je krasan događaj ne samo za mlađe Čapljince nego i za lokalnu zajednicu u cjelini.

Za korištenje teksta, slike ili tona javiti se uredništvu Radiopostaje Čapljina.

Edukacijski centar nalazi se u sklopu Vatrogasnog doma. Valja reći da su članovi neformalne udruge mladih, koja dakle još nije registrirana, ostali zatečeni odzivom, ne samo svojih vršnjaka nego i građana Čapljine, među kojima su bili i predstavnici više nevladinih udruga. Okupljene su na početku programa pozdravili pokretači projekta Marko Masnić i Luka Jurković, koji su su govorili o realizaciji projekta i ciljevima.

Ispred Gradske uprave koja je zdušno pomogla projekt okupljene je pozdravio pomoćnik načelnika Željko Soko, koji je rekao:

{mp3}centarzamlade{/mp3}

{gallery}2022/02/2302centarotvoren{/gallery}

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...