Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Čapljini održan koncert gitariste Željka Mandarića

U Čapljini održan koncert gitariste Željka Mandarića

by | 1. rujna 2018. 16:08 | Vijesti

U Galeriji „Tau“ u Čapljini, održan je koncert Željka Mandarića, gitariste iz Čitluka, koji trenutačno živi i radi u Ljubuškom. Mandarić se publici predstavio djelima Hauga, Bacha, Papandopula i Manuela Ponsea.

Očito zadovoljan kako je sve proteklo, Mandarić je po završetku koncerta kazao:
„Teško je bilo svirati, pogotovu što nisam svirao deset godina pred ljudima. Imao sam jednu bolest, gitarističku, zbog koje sam duže vremena pauzirao. Sada je blizu kraju, tako da pomalo počinjem pomalo nastupati, ovo mi je bio prvi javni nastup nakon deset godina. Psihički je bilo jako teško se pripremiti. Ali evo ispalo je dosta dobro, jako sam zadovoljan“, kazao je neposredno po završetku koncerti
„Cijeli život znam da gitaru želim svirati, od kada sam je prvi put čuo biti kauboj ili nogometaš. Nogomet još igram, a kauboji su ostali dječačka želja“, kaže ovaj hercegovački gitarist, pred kojim je su još koncerti u Ljubuškom i Trogiru, te diplomski na Umjetničkoj akademiji u Splitu, 7-og rujna.
Koncert Željka Mandarića u Čapljini, naišao je na za ovakve događaje, dobar odziv publike, pa je uz pripremljene uneseno i više dodatnih stolica. Inače, publika je Mandarića za nadahnuće, nagradila burnim pljeskom.
Koncertom gitariste Željka Mandarića, zaključeno je sadržajno glazbeno ljeto u organizaciji Centra za obrazovanje i kulturu „Akademija“ Čapljina.
D. Musa

{gallery}2018/180901_mandaric_gitara{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!