Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U bolnici preminuo 72-godišnjak koji je s automobilom sletio s ceste kod Čapljine

U bolnici preminuo 72-godišnjak koji je s automobilom sletio s ceste kod Čapljine

by | 17. lipnja 2024. 12:38 | Aktualno, Vijesti

U Županijskoj bolnici “Dr. Safet Mujić” u Mostaru sinoć je preminuo muškarac (72) koji je s vozilom Mercedes sletio s ceste u mjestu Bivolje brdo u Čapljini.

Kako su izvijestili iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, u nedjelju oko 18,35 sati, dogodila se prometna nezgoda na lokalnoj cesti Domanovići-Buna, u mjestu Bivolje brdo.

“Sudionik nezgode je S.H. (1952.) iz Rečica-Čapljina, koji je upravljajući vozilom marke Mercedes sletio s ceste. Isti je zbog zadobivenih ozljeda vozilom Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Čapljina prevezen u Kantonalnu bolnicu Dr. Safet Mujić u Mostaru”, kaže se u izvješću i dodaje da je u 23,15 sati dežurni liječnik iz spomenute bolnice izvijestio Operativni centar PU Mostar da je S.H. preminuo.

O svemu je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je očevid, te se poduzete sve potrebne mjere, navode iz policije.

 

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...