Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U BiH i dalje na snazi crveni meteoalarm

U BiH i dalje na snazi crveni meteoalarm

by | 17. srpnja 2023. 9:15 | Aktualno, Vijesti

Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) objavio je crveno upozorenje za Bosnu i Hercegovinu zbog ekstremno visokih temperatura zraka.

Crveno upozorenje objavljeno je od 16. do 19. srpnja od 12:00 do 18:00 sati, kada će vrijednosti temperature zraka biti od 34 do 40 stupnjeva.

Iz FHMZ apeliraju na stanovništvo da poduzme adekvatne mjere, planira svoje aktivnosti u skladu sa prognoziranim vrijednostima ekstremno visokih temperatura te da postupi po preporukama doktora i Zavoda za javno zdravstvo.

 

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...