Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Tužiteljstvo HNŽ-a: Identificirano i lišeno slobode nekoliko osoba

Tužiteljstvo HNŽ-a: Identificirano i lišeno slobode nekoliko osoba

by | 9. travnja 2024. 16:05 | Aktualno, Vijesti

Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) potvrdilo je da je tijekom dana policija privela nekoliko osoba koje se dovode u vezu s napadom na četiri mladića iz Stoca.

“Radeći na ovom slučaju, pripadnici MUP-a HNŽ-a su dana 9. 4. 2024. godine identificirali i lišili slobode nekoliko osoba za koje postoji sumnja da su kritične prilike sudjelovali u počinjenju kaznenih djela. Također, utvrđeno je tko su vlasnici-korisnici četiri vozila koja se dovode u vezu s kritičnim događajem”, priopćeno je iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Dodaje se kako se MUP i Tužiteljstvo nastavljaju s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu, u cilju otkrivanja svih počinitelja i utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima su počinjena ova kaznena djela, te procesuiranja počinitelja.

Podsjećamo, prema policijskim navodima, napad se dogodio u noći sa subote na nedjelju, oko ponoći, kada je skupina od desetak osoba s tri automobila presrela automobil kojim je upravljao M. A. (2004) iz Poplašića, Stolac, u kome su bile još tri osobe.

Napadači su bejzbol palicama udarali po automobilu u vlasništvu M. A., a zatim su palicama pretukli i putnike iz vozila, kojima je liječnička pomoć ukazana u Kantonalnoj bolnici „Dr. Safet Mujić“ i Centru urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

 

Tekst/foto: Fena

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...