Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Turistička zajednica HNŽ na sajmu turizma u Beču

Turistička zajednica HNŽ na sajmu turizma u Beču

by | 15. ožujka 2024. 16:24 | Vijesti

Turistička zajednica HNŽ nastupila je na sajmu turizma Ferien Messe, koji se od 14. do 17. ožujka održava u Beču.

– Prilagođenim promotivnim materijalima i marketinškim alatima je predstavila i približila hercegovačke turističke mogućnosti srednjoj Europi – koja je emitivno tržište broj jedan za nas. – priopćeno je iz TZ HNŽ.

Ovaj četverodnevni međunarodni sajam turizma ove godine je fokusiran na odmore, ležeran život, putovanja, zdrav život i uživanja. U tom kontekstu Hercegovina je predstavila sve svoje turističke proizvode. Ovaj svjetski sajam je izrazito posjećen i izvrsno organiziran. Na njemu nastupaju sve mediteranske i srednjoeuropske zemlje, ali i cijela Europa. Također, na sajmu se promoviraju i daleke destinacije.

– Blizina sajma i blizina emitivnog tržišta, ali i općenito turistička snaga Europe, ovom sajmu daje veliku vrijednost i TZ HNŽ je i ove godine iskoristila priliku, te išla uskorak s našim konkurentskim okruženjem i ponovno dala doprinos pozicioniraju Hercegovine na turističkoj karti makro regije Europa i svijeta. – navodi se u priopćenju.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...