Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U subotu “Proljetna ćirina biciklijada”

U subotu “Proljetna ćirina biciklijada”

by | 19. ožujka 2019. 15:13 | Vijesti

   Turistička organizacija „Čapljinka” u povodu kalendarskog početka proljeća, organizira Proljetnu ćirinu biciklijadu. Biciklijada će se održati u subotu, 23. ožujka, doznali smo od Katje Stojić, tajnice Turističke organizacije „Čapljinka”. Tijekom rekreativne vožnje sudionici biciklijade posjetit će značajne kulturno-povjesne lokalitete – Vilu rusticu Mogorjelo”, staru željezničku stanicu u Gabeli, pa Stari grad u Gabeli, a zatim se preko željezničkih mostova na Tersani i Krupi magistralom M 17 uputiti prema Čeljevu, te kroz Gnjilišta do Parka prirode Hutovo blato, odnosno prema Karaotoku. Dalja maršuta kretanja je posjet Pravoslavnom hramu u Prebilovcima, a zatim razgledanje starog Mosta u Klepcima. Na povratku sudionici će ponovo kroz grad uputiti prema cilju Vili rustici Mogorjelo.

   Tura je duga oko 25 kilometara. Bicikliste će pratiti policijsko i kombi vozilo, a poželjno je da ponesu zaštitnu kacigu.

   Od Katje Stojić doznali smo da je kotizacija za sudjelovanje na „Proljetnoj ćirinoj biciklijadi”, 5 KM. Prijave se u prostorijama Turističke zajednice „Čapljinka”, primaju do četvrtka, 21. ožujka.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...