Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

TO Čapljinka organizira izbor najljepše uređenog balkona, okućnice i parka

TO Čapljinka organizira izbor najljepše uređenog balkona, okućnice i parka

by | 4. svibnja 2023. 10:13 | Aktualno, Vijesti

Turistička organizacija Čapljinka vas poziva da sudjelujete u odabiru najljepšeg balkona i okućnice na području grada Čapljine

Tituli „Cvijet Hercegovine“, koju nosi naš grad, uvelike doprinosi svaki žitelj svojim odgovornim ponašanjem i cjelogodišnjim trudom i radom oko uređenja svojih balkona, kuća, okućnica i parkova. Ovim izborom i simboličnom nagradom iskazujemo zahvalu i poticaj drugima za trud.

Pravo sudjelovanja imaju svi žitelji Čapljine koji pošalju 5 fotografija balkona, okućnice ili parka javne ustanove, sa imenom, prezimenom, nazivom ustanove, adresom i kontakt brojem, na mail ili messenger organizatora izbora – Turističke organizacije Čapljinka Čapljina.

e-mail adresa: [email protected];

facebook: TO Čapljinka / messenger.

Poziv je otvoren do petka 26.5.2023.godine.

Povjerenstvo za izbor najljepšeg balkona i okućnice izvršit će pregled pristiglih prijava, te odobriti objavu na facebook profilu Turističke organizacije Čapljinka od 27.5.2023.godine. Fotografije će u opisu imati samo redni broj, a titula najljepšeg ide onome tko sakupi najviše lajkova ukupno (lajkove skupljate do 31.5. do 23:59h).

Kriteriji za odabir:

– UREĐENJE, ODRŽAVANJE I ČISTOĆA

– KREATIVNOST

– ORIGINALNOST

Svaki sudionik dobit će zahvalnicu, a vrijedne nagrade će biti osigurane vlasnicima najljepšeg balkona i okućnice (1 nagrada za balkon, 1 nagrada za okućnicu i 1 nagrada za park javne ustanove).

Imena nagrađenih bit će objavljena na web, instagram i facebook stranici Turističke organizacije Čapljinka, kao i putem medijskih objava po završetku izbora.

Prijave se smatraju valjanima ako su podnesene prema uputama i kriterijima poziva, kao i u propisanom roku koji je naveden, navode iz Turističke organizacije Čapljine.

Sretno svima!

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...