Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Tuča zabijelila Dubrave

Tuča zabijelila Dubrave

by | 20. rujna 2017. 15:54 | Vijesti

Olujno nevrijeme praćeno tučom u srijedu rano izjutra, pogodilo je Domanoviće i okolna naselja na Dubravskoj visoravni. Nakon nevremena Dubrave su se bijelile kao da je pao snijeg.
Esad Lizde predsjednik mjesne zajednice Domanovići, ističe da je nevrijeme počelo oko sedam sati.
“Pričao sam s ljudima nakon nevremena mnogi su tvrdili da se nešto slično godinama ne pamti”, ističe Lizde, od kojeg smo doznali da su stradali nasadi smokava i vinove loze, kao i povrće na otvorenom.
“Šteta je značajna, kolika teško je procijeniti. Sreća da je dobar dio grožđa obran, inače bi bila još veća”, naglašava Lizde.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...