Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Troje djece zadržano u bolnici nakon pada s vrtuljka u Ljubuškom, nisu u životnoj opasnosti

Troje djece zadržano u bolnici nakon pada s vrtuljka u Ljubuškom, nisu u životnoj opasnosti

by | 31. svibnja 2024. 14:09 | Aktualno, Vijesti

Troje djece koja su ozlijeđena u četvrtak nakon pada s električnog vrtuljka kod Ljubuškog zadržano je na bolničkome liječenju u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru i nijedno nije životno ugroženo, potvrđeno je iz SKB-a Mostar.

”U Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar dovezeno je sveukupno pet maloljetnih osoba. Tri osobe zadržane su na liječenju, a dvije su otpuštene kući”, naveli su iz ove medicinske ustanove.

Kako su pojasnili, dječak rođen 2010. godine zadobio je teške tjelesne ozljede koje trenutno nisu opasne po život, a hospitaliziran je na Odjelu za dječju kirurgiju.

Djevojčica rođena 2008. godine hospitalizirana je na Odjelu za dječju kirurgiju, a za sada je riječ o lakim tjelesnim ozljedama.

Treća osoba, dječak rođen 2010. godine, hospitaliziran je na Klinici za neurokirurgiju. Za sada je riječ o lakim tjelesnim ozljedama, potvrdili su iz SKB-a Mostar.

Podsjetimo, šestero djece ozlijeđeno je četvrtak navečer u Ljubuškom, te su prebačeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru nakon što su pali s električnog vrtuljka (ringišpil) koji se prelomio, izvijestili su iz policije.

Incident se dogodio iza 20.00 sati kada su maloljetnici pali zbog kvara na vrtuljku, koji se nalazi u središtu Ljubuškog.

Najprije im je ukazana liječnička pomoć u tamošnjem Domu zdravlja nakon čega su ozlijeđena djeca vozilima hitne pomoći prebačena u Centar urgentne medicine pri Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru, potvrdila je glasnogovornica Uprave policije MUP-a Županije zapadnohercegovačke Mila Ćavar.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...