Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Trnjak Fest: Vrhunska vina i ukusne delicije ovoga vikenda u Ljubuškom

Trnjak Fest: Vrhunska vina i ukusne delicije ovoga vikenda u Ljubuškom

by | 19. lipnja 2024. 10:26 | Aktualno, Vijesti

Najuzbudljiviji vinski vikend u godini, 2. Trnjak Fest, održat će se u Ljubuškom u subotu, 22. lipnja, u Gradskom parku u Ljubuškom.

Kako su organizatori najavili, od 19 sati svoja će vina od sorte Trnjak prezentirati 26 vinarija iz Hercegovine i Dalmatinske zagore.

Gosti festivala također će moći uživati u bogatom gastro kutku i vrhunskom glazbenom programu na kojem nastupaju Hana Paraušić (harfa), Anastasia Kaptelova (vokal) i Ivan Džajić (kontrabas).

Stručna predavanja na temu Trnjka održat će eminentni predavači: prof. dr. sc. Edi Maletić, mr. agr. Milan Budinski, dipl. ing. agr. Marijo Leko, dr. sc. Željko Andabaka i mr. agr. Marina Vranješ. Predavanja će biti održana od 14 do 16 sati u Kulturnom centru, a ulaz je besplatan.

Zatim će, od 17 do 18 sati, sommelier Daniel Čečavac voditi radionicu ”Trnjak u Kupažama” za koju su potrebne prijave na društvenim mrežama festivala.

Organizatori su pozvali sve zainteresirane da kušaju najbolje Trnjke svijeta na jednom mjestu, uz ukusne delicije i atmosferu punu zabave.

Tekst/foto: Fena

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...